Bredbånd Nord - hurtig bredbånd i nord

Fiber er lig med muligheder, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du og din familie kan bruge de mange spændende bredbåndstjenester til.  
 
Lige nu kan du få lynhurtig internet, TV og telefoni - og det endda med garanteret hastighed.
Men vi har også tænkt på fremtiden, så vi er også klar til de mange nye "online" tjenester og ydelser, der måtte komme.
 

Bredbåndnord, bredbånd, hurtig, internet, broadband, højhastighedsinternet, net


HVAD BETYDER GARANTERET HASTIGHED EGENTLIGT?
Bestiller du en 20/20 Mbit internetforbindelse, så betyder garanteret hastighed, at vi leverer en minimumshastighed på 20 Mbit pr. sekund - både når du henter data fra internettet (download) og når du sender eller lægger data ud på internettet (upload). 
 

Bredbåndnord, bredbånd, hurtig, internet, broadband, højhastighedsinternet, net


I modsætning til nogle af vores konkurrenter, skal du ikke dele din internetforbindelse med andre. Derfor kan vi garantere, at du får den hastighed, som du betaler for.   

besøg bredbånd nord

Link til Bredbånd Nord: Klik her

Bredbåndnord, bredbånd, hurtig, internet, broadband, højhastighedsinternet, net

hvem er bredbånd nord

FULD FART FREMTID
I 2006 tog vi det første spadestik til fremtiden. Til den digitale motorvej, der vil placere landsdelen i front IT-mæssigt. Med fiberbaseret bredbånd - kaldet fibernettet. Her transporteres data med lysets hast - og nye og næsten ubegrænsede muligheder venter forude.    
ET ERFARENT TREKLØVER
Ejerkredsen bag er ikke hvem som helst. Bredbånd Nord ejes af et kendt og veletableret trekløver bestående af de tre lokale forsyningsselskaber ESV, Nyfors og ENV. Alle tre selskaber har mange års erfaring i ryggen - både hvad angår nedgravning af kabler og forsyning af elektricitet - så det er naturligt dem, der via det fælles datterselskab Bredbånd Nord etablerer fibernettet i regionen. 
 
Gennem Bredbånd Nord har forsyningsselskaberne ønsket at bidrage til den fortsatte udvikling og vækst i vores hjørne af verden, og indenfor en kort årrække kan Bredbånd Nord tilbyde landsdelens mange boliger og virksomheder adgang til fremtidens kommunikationsmotorvej.  
  
MOD NYE HORISONTER
Med fibernettet får vores kunder adgang til en højteknologisk og fremtidssikret platform. Her igennem kan Bredbånd Nord til stadighed tilbyde regionen de produkter, der dækker såvel private, som erhvervskunders kommunikationsbehov – også langt ud i fremtiden.
 
CERTIFICERINGSORDNING PÅ FIBERNET
Sammen med en række energiselskaber og brancheforeningen Dansk Energi har Bredbånd Nord indgået en certificeringsordning - Dansk Fibernet - omfattende en række minimumskrav. Det kan du læse mere om her.  
 
ALTID I NÆRHEDEN
Selvom vi er lysår foran med teknologien, er vi tættere på det vigtige nemlig dig som kunde. Vi er lokale og ligger bogstaveligt lige om hjørnet, og vi lægger vægt på en effektiv og personlig service. Hos os er ingen henvendelse for stor eller lille. (Kilde: bredbaandnord.dk)